Toimitilat & myymälät - Raikua

Toimitilat & myymälät

Kun kyseessä on mielenkiinnon herättäminen myymälässä, fiiliksen nostaminen toimitiloissa tai yrityksen kulttuurin vahvistaminen graafisin keinoin. Meillä on ratkaisu.

 

Myymälämarkkinointi

Myymälän ikkunateippaukset ja valomainos jalkauttavat väsymättä ilmettänne ja herättävät potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon jo kaukaa. Selkeä opastus johdattaa asiakkaan myymälän sisällä haluttuun paikkaa oikeaa reittiä.

Laadukkaat POP(point-of-purchase) -materiaalit viestivät potentiaaliselle asiakkaalla ja nostavat tuotteen esiin myymälän sisällä. POP-materiaaleista löytyy vapaasti seisovia ständejä, katosta roikkuvia kankaita ja lattiasta erottuvia teippauksia. Materiaalit voidaan toteuttaa viestimään väliaikaisesti tietystä kampanjasta tai erittäin pysyvästi.

 

Toimitilat

Visuaalisesti teidän näköisissä tiloissa viihtyy niin asiakkaat kuin oma väki. Tilat viestivät teistä niin toimittajana, yhteistyökumppanina kuin työnantajana ja tarvittaessa esimerkiksi jalkauttavat arvojanne työyhteisöön ja toimivat näin yhtenäistävänä voimana. Toteutamme toimitilojen brändäyksiä suurista kokonaisuuksista yksittäisiin oviteippauksiin. Lue lisää viimeisimmistä toteutetuista toimitiloista blogistamme tai katso 4 vinkkiä toimitilojen brändäykseen.