Toteutus: Crazy Town muutti ytimeen – toteutimme huikeiden tilojen ilmepinnat - Raikua

Toteutus: Crazy Town muutti ytimeen – toteutimme huikeiden tilojen ilmepinnat

Asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town muutti Lutakosta Jyväskylän keskustaan päättyneen vuoden lopulla. Uudessa paikassa Kauppakatu 39:ssä tilaa on yli 2000m2, jotka mahdollistavat toiminnan yli 150 yritykselle ja 300 henkilölle. Tiloissa on monimuotoisia työtiloja, tapahtumatila sekä koulutus- ja neuvottelutiloja toimijoiden kaikki tarpeet huomioiden. Toteutimme tiloihin teippaukset ikkunoihin, sisälaseihin ja seinäpintoihin sekä upean taukotilan tapetin.

 

Seinäpinnoissa hyödynnettiin erikoisliimaista seinätarraa, joka pysyy myös lateksiväreillä maalatuissa seinissä.

 

Raikuan palvelu oli ensiluokkaista niin materiaalivaihtoehtojen tarjoamisen kuin asentajien palvelualttiuden suhteen. Toteutuksen aikataulu oli erittäin tiukka, mutta kaikki oli sovitusti valmiina ennen tilojen lopputarkastusta.– Anu Tuunanen, kehityspäällikkö, Crazy Town

 

Sisäänkäyntien teippaukset tehtiin laminoidulla, pitkäaikasella tarralla. Logon kohta tarrasta toteutettiin muotoon leikattuna, joten logon muoto näkyy molemmista suunnista.

 

Lasipinnoissa yhdisteltiin kiiltävää ja mattapintaista tarraa. Pohjalle asennettiin mattapintainen huurretarra, jonka päälle teipattiin muotoon leikatut kiiltävät valkoiset logot.

 

Tiloissa yhdistyy hieno tilankäyttö ja yhtenäinen, mutta massasta erottuva visuaalinen ilme. Me esitimme sopivimmat toteutusvaihtoehdot suunnitelmien pohjalta ja vaalimme laatua toteutuksissa, vikkelässä aikataulussa. Kun Crazy Townin uusissa tiloissa vierailee, hyvä fiilis välittyy ja sinne tekee mieli jäädä töihin.– Timi Marttinen, Raikua

 

Taukotilan tapetti toteutettiin Ahlstöm Spray & Up -tulostettavalle tapetille, joka on erittäin helppo asentaa jopa ilman teippauskokemusta.

 

Portaat teipattiin laminoidulla, tiukka-liimaisella tarralla. Laminointi suojaa tarran tulostepintaa, koska portaissa ne varmasti saavat osuman jos toisenkin.

 

WC-ovien hienot grafiikat toteutettiin mattalaminoidulla tarralla. Tarran pinta ei luo turhia heijastuksia ja lisäksi se kestää hyvin siivousta ja pyyhkimistä.
WC-ovien hienot grafiikat toteutettiin mattalaminoidulla tarralla. Tarran pinta ei luo turhia heijastuksia ja lisäksi se kestää hyvin siivousta ja pyyhkimistä.

 

Tilojen sisutussuunnitellusta vastasi Maru Hautala ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta Jaakko Mehtälä.

 

Kun seinäteippaus, tilojen ilmeen uudistus, muutto tai muu pintojen piristys pyörii mielessä – ota yhteyttä niin tehdään teidänkin tiloista sykähdyttävät.