Raikuan tarinan alku - Raikua

Raikuan tarinan alku

”Jos voit unelmoida siitä, voit tehdä sen” – Walt Disney

Useimmat menestystarinat ovat alkaneet näkemyksestä. Meidän tarinamme sai alkunsa kesäkuussa, jolloin me viisi päätimme, että on meidän aika rakentaa jotain uutta suurkuva-alalle ja tehdä se meidän tavalla, asiakkaasta lähtöisin.

Alusta asti meidän ideologiamme keskiössä on ollut asiakas ja haluamme olla vastaamassa tarpeisiin. Emme halua tehdä pelkästään tuotteita, vaan pyrimme olemaan osana asiakkaidemme kokonaisvaltaista menestystä ja tekemään sen parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme olla mukana herättämässä tunteita ja elävöittää asiakkaidemme markkinointia ja viestintää – ja mikä rajattomien mahdollisuuksien ala tämä onkaan!

Yrityksemme perustana on myös se, että luomme alan parasta työpaikkaa. Meidän tiimi on alkanut alusta asti hitsaantua yhteen tavalla, josta voi olla vain onnellinen. Raikualaiset uskoo vahvasti, että itsensä jatkuva kehittäminen, avoimuus ja vastuu ovat arvoja, joita jokainen meistä haluaa toteuttaa niin omassa tekemisessämme kuin asiakasrajapinnassa. Raikualla nauru raikuu jatkuvasti ja olemme erittäin ylpeitä omasta ja toistemme osaamisesta.

Ja mikä mahtava alku meillä on ollutkaan! Toimintamme on ollut käynnissä vasta muutamia kuukausia ja olemme ylittäneet jo odotuksia, niin omiamme, mutta mikä tärkeämpää; asiakkaidemme odotuksia. Olemme päässeet jo tuottamaan mitä erilaisimpia ratkaisuja asiakkaillemme ja näitä tulemme jatkossa jakamaan niin blogissa kuin somessa, jotta muutkin voivat inspiroitua ja saada ideoita omaan markkinointiinsa.

On ollut ilo huomata miten hyvin meidät on otettu vastaan, niin asiakkaidemme kuin myös kumppaniamme keskuudessa. Meidän tarkoituksenamme on luoda alalle enemmän yhteistyötä kilpailun sijaan – kaikki voittaa periaatteella. Kun asiakas on keskiössä, saa lopputulokseksi enemmän, parempaa ja laajemmin, kun uskaltaa hyödyntää oman erikoisosaamisensa lisäksi myös kumppaneitansa.

Tästä on todella hyvä jatkaa rakentamaan ja kehittämään niin Raikuaa kuin asiakkaidemme onnellisia ilmeitä!

– Kati

P.S. Arvomme näkyvät myös arjessamme ja siksi tässä kuussa vastuu-arvon tiimoilta kisailemme henkilöstön kesken (leikkimielisesti!?) vegaanisen ruokavalion haasteessa. Oletko sinä miettinyt valinnoillasi kestävää kehitystä?

Kirjoittaja vastaa Raikuan myynnistä ja markkinoinnista, nauttii matkasta ja pitää päämäärän selkeänä sekä opettelee tänä syksynä uusien työtehtävien lisäksi soittamaan viululla muutakin kuin tuiki tuiki tähtösen.