Raikua investoi kehitykseen ja uusiin ratkaisuihin - Raikua

Raikua investoi kehitykseen ja uusiin ratkaisuihin

Ratkaisut asiakkaan silmäparin tavoittamiseksi kehittyvät vauhdikkaasti ja esimerkiksi kauppareissulla katseen pyrkivät vangitsemaan mitä kekseliäimmät viestikapulat ja ostoimpulssin liipaisimet. Raikua haluaa olla kehittämässä ja toteuttamassa näitä markkinoinnin ratkaisuja vastuullisesti myös tulevaisuudessa. Tämän tueksi tuotantoon saapuu syksyn 2019 aikana uusi tasotulostin ja tasoleikkuri.

Uusi tasotulostin mahdollistaa tulostamisen lukuisille eri levymateriaaleille jopa 250x310cm kokoon saakka. Tulostimella voidaan tulostaa niin lasille, akryylille ja pahville kuin yleisimmille mainoslevyillekin. Lopputuotteina syntyy mm. myymäläpuhujia, pahvipömpeleitä, opasteita, kylttejä, hälyhuppuja, työmaatauluja ja akustiikkatauluja. Lopputuotteiden kirjo on erittäin laaja ja kasvaa entisestään suunnittelun ja innovaatioiden myötä.

Tasoleikkuri toimii pinnan värjäämisen jatkeena leikaten tulostettuja levymateriaaleja puhtaaksi ja erilaisiin muotoihin. Leikkurilla voidaan myös jyrsiä ja leikata metallikirjaimia, kohokirjaimia, talonumeroita sekä opasteita. Saman terän alta syntyvät myös erilaiset rakenteet, pakkaukset ja pahvikalusteet. Leikkurin edistyneen leikkuuohjelmiston avulla tähtäämme leikatessa syntyvän hukkamateriaalin minimointiin ja pyrimme kehittämään käyttökohteita vähäisellekin syntyvälle hukalle.

Yhdessä tämä laiteduo nostaa tuotantomme uudelle tasolla ja luoden huimia sisustamisen, myymäläympäristöjen ja tapahtumanäkyvyyksien ratkaisuja meidän ja teidän asiakkaiden iloksi.

Raikuan investoinnit laitteistoon ovat osa ympäristöystävällisen suurkuvatulostamisen ja leikkaamisen hanketta. Hankkeen tavoitteena on kehittää uusia markkinoinnin ratkaisuja sekä vähentää suurkuvatuotannon hukkamateriaalin ja jätteen määrää. Hanke käsittää investoinnit Mimaki JFX200-2531 tasotulostimeen sekä Summa F2630 tasoleikkuriin. Hankkeeseen on myönnetty Euroopan aluekehitysrahaston rahoitusta.