Procemexin uusissa tiloissa viihtyy - Raikua

Procemexin uusissa tiloissa viihtyy

Valmistavan teollisuuden yritykset tunnetaan monesta menestystekijästä, mutta ei välttämättä parhaiten tilojensa viihtyvyydestä. Procemexilla ajatellaan toisin – uusien tilojen rakentuessa Jyväskylän Keljonkankaalle syntyi vahva halu nostaa esiin visuaalista identiteettiä ja luoda viihtyisät tilat niin henkilökunnalle kuin vieraille.

 

Oviteippauksilla näyttävyyttä

 

Uusien tilojen sisustuksen suunnitteluun Procemex valitsi Muotoilutoimisto Nuanin, jonka linjauksista Raikuan oli hyvä lähteä jalostamaan eteenpäin.

 

Tauluihin yhdistetty tilojen värimaailmaa

 

Dokumentit esille näyttävästi

 

Ilmepinnoissa tuotiin vahvasti Procemex brändi esiin, mutta huomioitiin tarkasti myös käytännön toimivuus ja viihtyvyys, kuten tilojen akustiikka. Raikua suunnitteli aineistot, valmisti ja asensi tuotteet rakennuksen valmistumisen aikataulut huomioiden.

 

3D-logoilla saa seinäpintoihin eloa ja tyylikkyyttä

 

Akustiikkatauluissa yhdistyy visuaalisuus ja hyöty

 

Nyt uudet tilat ovat muuttokunnossa ja suurin osa ilmepinnoista on asennettu paikalleen. Tavoitteessa onnistuttiin ja tiloista tulikin tyylikkäät, viihtyisät ja edustavat. Kyllä tänne kelpaa muuttaa!

-Kati

Kirjoittaja vastaa Raikuan myynnistä ja opiskelee töiden ohella sisustussuunnittelua, josta aikoo hyödyntää oppeja yhteistyöhön niin suunnittelijoiden kuin asiakkaiden kanssa sekä nostaa Raikuan asiantuntijuuden uudelle levelille toimitilojen ilmeissä