Piristystä pintoihin – Raikuan toimitilakilpailu 2024 on käynnissä! - Raikua

Piristystä pintoihin – Raikuan toimitilakilpailu 2024 on käynnissä!

Haluaisitko voittaa 1000 eurolla onnellisten ilmeiden toteutusta? Siihen on tarjolla nyt erinomainen mahdollisuus!

Raikualaiset ovat suunnitelleet kevään ratoksi kaikenlaista mielenkiintoista. Huhtikuun alussa polkaistiin käyntiin Piristystä pintoihin – sarjassaan ensimmäinen toimitilojen uudistukseen keskittyvä kilpailu! Kilpailu tarjoaa voittajalleen 1000 euron edestä suurkuvatuotteiden toteutusta. Palkinto voi pitää sisällään mm. huonekalujen teippausta, ikkunateippausta, 3D-logoa seinäpintaan, tulostettua tapettia, verhoja omalla kuosilla toteutettuna tai akustiikkalevyä… Tarjolla on monia eri mahdollisuuksia! Toteutus suunnitellaan voittajan kanssa yhdessä.

Erilaisten ilmepintojen toteutus kuuluu Raikuan moninaisiin palveluihin, minkä myötä innostus kilpailun järjestämiseen sai alkunsa.

Vaikka puhutaankin kilpailusta, emme etsi yhteen muottiin menevää voittajaa. Osallistujan toimitilanne voi olla hyvin moninainen. Piristystä pintoihin tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vanhojen tilojen raikastamiseen, tilan muokkaamiseen toimijansa näköiseksi, uudistuneen brändi-ilmeen jalkauttamiseen tai viihtyisyyden tuomiseen henkilökunnan tiloihin. Uudistuksen kohde voi olla pieni tai osa laajempaa kokonaisuutta. Kaikenlaiset yritykset, yhdistykset ja järjestöt ovat tervetulleita mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Löydät nettisivuiltamme linkin kilpailusivulle, jonka osallistumislomakkeen täyttämällä pääsee mukaan. Erityisen mahtavaa olisi, mikäli ilmoittautumisen yhteyteen saisi kuvia uutta ilmettä kaipaavasta tilasta. Ne eivät kuitenkaan ole vaatimuksena osallistumiselle.

Osallistumisaikaa on huhtikuun ajan, eli 2.-29.4.2024. Palkinnon toteutus tehdään voittajan aikataulutoiveiden mukaan, mutta kuitenkin vuoden 2024 loppuun mennessä. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan! Saa myös vinkata eteenpäin, mikäli tiedät piristystä pintoihin kaipaavan!

Huomaathan, ettei kilpailua ole suunnattu yksityishenkilöille.

Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja kisasta antaa Raikuan Eeva-Maria, puh. 040 739 2299, sähköposti eeva-maria.apilo@raikua.fi

 

-Eeva