Harjoittelijan mietteet työharjoittelusta - Raikua

Harjoittelijan mietteet työharjoittelusta

Moi!

Nimeni on Arttu Heikkilä ja olen ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelija. Talven ja kevään mittaan olen suorittanut koulun työharjoittelua täällä Raikualla. Raikua oli itselleni tuttu paikka jo ennen tätä harjoittelua, sillä olen ollut myös asennuspuolen hommissa muutaman kesän ajan.

Tässä muutaman kuukauden aikana olen oppinut aivan valtavan paljon myynnin ja markkinoinnin saloista, sekä itse suurkuva-alasta. Bleedit, mikronit, OSW, HC, termistöä on tullut paljon opittua, mutta kaikkea tästä alasta ei voi mitenkään lyhyessä ajassa oppia. Ehkä suurkuva-alan rikkaus piileekin sen monipuolisuudessa ja luovuuden mahdollisuuksissa, mikä motivoi kehittämään omaa osaamistaan.

Harjoittelun aikana pääsin toteuttamaan myös erilaisia projekteja. Niiden ideointi sekä suunnittelu on ollut myös erittäin mielekästä, sillä niissä olen päässyt esittämään myös omia näkemyksiä ja haastamaan itseäni ajattelemaan niin sanotusti laatikon ulkopuolelta. Omien ajatusten junnatessa paikallaan, ideointihetket työkavereiden kanssa siivittävät ideoita reippaasti eteenpäin.

Mahtavaa kesän odotusta kaikille, kyllä tämä lumi vielä lämmöksi muuttuu!

Ystävällisin terveisin,

Arttu Heikkilä

PS. Kevät on parasta aikaa asentaa kiinteistökalvoja, joten suosittelen kurkkaamaan, mitä kiinnostavia vaihtoehtoja Raikualta löytyy 😉

https://raikua.fi/palvelut/kiinteistokalvot/