Haemme tuotannon työntekijää - Raikua

Haemme tuotannon työntekijää

Haluaisitko työskennellä ja kehittyä markkinoinnin toteuttamisen parissa sekä olla osana huikeaa tiimiä?

Raikualla pääset jälkikäsittelemään, asentamaan ja teippaamaan suurkuvamateriaaleja. Vahvuuksiesi ja halukkuutesi pohjalta työnkuvaasi voi kuulua myös operointi suurkuvatulostimilla tai aineistonkäsittely Adobe tuoteperheen ohjelmilla. Työskentelet osana tiivistä 6 hengen porukkaa ja pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sekä yhteiseen päätöksentekoon. Tehtävässä on mahdollista työllistyä vakituisesti, oppisopimuksella tai projektimuotoisesti.

Tärkeimpinä ominaisuuksina ovat tiimitaidot, kehitystä huokuva asenne sekä intohimo eläväisten pintojen valmistamiseen. Arvostamme aiempaa työkokemusta alalta, mutta valmis yliteippaaja sinun ei tarvitse olla, kunhan halua kehittyä alalla löytyy.

Kuulostaako hyvältä? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Timiltä, 040 540 9089. Pidämme videohakemuksista, mutta myös tekstimuotoiset luetaan tarkkaan läpi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen raikua@raikua.fi tai video whatsapp:lla numeroon 0405409089. Hakuaika päättyy 15.11. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Raikua on kesällä 2018 perustettu graafisen alan kasvuyritys. Valmistamme markkinointia suurkuvan keinoin tiloihin, tapahtumiin, kalustoon ja rakennuskohteisiin. Meidän arvoja ovat avoimuus, kehitys ja vastuu, jotka näkyvät meidän toiminnassa niin sisäisesti kuin ulkoisesti.