Avoimet työpaikat - Raikua

Avoimet työpaikat

Suurkuvamyyjäksi?

 

Aamu alkaa kahvilla ja työläppärin aukaisulla. Vilkaisen nopeasti mitä päivän ohjelma pitää sisällään, tarkastan kalenterin ja sähköpostit. Illan aikana on tullut muutama kiireinen tarjouspyyntö, jotka laitan päivän työlistalla kärkeen. Toivottelen huomenta järjestelmässä etänä myös työtovereille, joista osa on ollut jo kukonlaulun aikaan työn ääressä ja osa aloittelee vasta hiukan myöhemmin.

Saan eilen kesken jääneen projektin tuotantoon kirjattua ja alan tarkastelemaan kiireisintä tarjouspyyntöä ja tulen siihen tulokseen, että parempi soittaa asiakkaalle, koska en saa ihan kaikkia tarvitsemiani tietoja sähköpostista selville. Puhelin kuitenkin soi ja siellä soittaa tutuksi tullut asiakkaani, jolla on kiireinen kampanja tulossa. Käydään läpi, että mitä kaikkea ja millä aikataululla pitäisi tehdä, osaan tulee myös asennus meiltä. Lupaan vahvistaa aikataulun hänelle juteltuani tuotantomme sekä asentajien kanssa. Jäädään vielä juttelemaan koirista, koska meillä molemmilla on koiria ja nauretaan, mitä kaikkea ne ovat taas keksineetkään etäpäiviemme iloksi.

Sitten soittelen uudelle mahdolliselle  asiakkaalle, joka laittoi kiireellisen tarjouspyynnön. Selviää, että kohteesta tarvitsee ottaa kuitenkin mittoja sekä katsoa, että mikä kiinnitys olisi paras. Sovitaan, että menen huomenna paikan päälle kera mitan ja kameran, koska molempien kalenteriin se sopi ja minulla on toinenkin kohdekartoitus siihen lähelle sovittu sopivasti.

Tässä välissä lähden käymään lenkillä ja otan mukaan handsfreen, koska ajattelin soittaa samalla kollegalle ja pallotella, että miten toteutettaisiin yhden asiakkaan haluama erikoinen opaste valoilla.

Vilkaisen lenkin jälkeen puhelinta ja naurahdan – tänään olisi palak paneer -päivä, asentajat kyselee porukalta, että kelle kaikille tuovat lounaan. Tänään en pääse osallistumaan, mutta ehkä ensiviikolla. Luen päivän lehden aamupalan lomassa ja huomaan, että lehdessä on juttu yrittäjästä, joka on muuttamassa uusiin toimitiloihin. Merkkaan itselleni kalenteriin, että soittelen jutussa olleeseen yritykseen ja kysyn, että voidaanko olla avuksi uusien tilojen ilmepinnoissa.

Hymyilen ja odotan innolla, että mitä kaikkea tämä päivä ja viikko tuokaan vielä tullessaan, ei ainakaan kahta samanlaista päivää.

Se oli ote Raikuan myyjän Katin aamusta. Kati muuten etsii tiimiinsä myyjää.

 

Mitä odotamme?

 • Olet tiimipelaaja, innokas ja ahkera
 • Sinulla on kokemusta tai ainakin näkemystä myyjän työstä
 • Näet suurkuvissa rajattomasti mahdollisuuksia
 • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä nähdä ja kuulla asiakkaan tarve
 • Kokemus alalta on plussaa, mutta emme etsi valmista tuotemyyjää

Mitä tarjoamme?

 • Hyvän työympäristön ja mitä parhaimmat työkaverit
 • Paikan, jossa voit itse vaikuttaa työnkuvaasi sekä työaikaasi
 • Mahdollisuuden kehittää suurkuva-alaa
 • Kattavat edut sisältäen Raikua-Gymin vapaan käytön, liikuntaedun sekä hyvät työterveyspalvelut
 • Palkan, joka ei jämähdä vuosiksi samalle tasolle
 • Oikean tyypin löydyttyä vakituisen ja kokoaikaisen paikan

 

Jos uskot olevasti etsimämme suurkuvamyyjä, niin laita vapaamuotoinen hakemus: kati.kokkonen@raikua.fi

Haku voimassa 25.4.2021 saakka, mutta sopivan myyjän löytyessä paikka täytetään heti.

Lisätiedot sekä kyselyt Katilta sähköpostilla tai soittamalla maanantaisin kello 15-16.00 välillä, p. 050 326 0169.

Raikua rakentaa vahvojen arvojen varaan. Kuvassa tiimiläiset Raikuan syyspäivien vietossa 2019.