Etsitään myynnin ja markkinoinnin harjoittelijaa! - Raikua

Etsitään myynnin ja markkinoinnin harjoittelijaa!

Myynnin ja markkinoinnin harjoittelijaksi Raikualle?

 

Raikua on innovatiivinen ja innostunut yritys ja työpaikka, jossa kaikessa tekemisessä heijastuu halu tehdä asioita suurella sydämellä. Me tehdään intohimolla ilmeitä suunnittelusta suuriin kokonaisuuksiin ja ihan kaikkea siltä väliltä.

Haluaisitko sinä olla mukana luomassa yrityksemme myyntiä ja markkinointia sekä samalla oppia suurkuva-alasta?

Raikua etsii harjoittelijaa avuksi monenlaisiin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta taustalla, meille riittää, että olet innokas, innostuva, tykkäät monipuolisuudesta, kestät välillä myös alalle tyypillistä hektisyyttä ja olet ahkera. Meitä ei haittaa, jos et vielä tiedä suurkuva-alasta paljoa, mutta sitäkin enemmän arvostamme halua oppia ja opetella! Ja toki huomioimme ilman muuta, jos olet opiskellut ja/tai tehnyt jo jotain hommia markkinoinnin ja myynnin parissa.

Homma sopii mainiosti esimerkiksi vastavalmistuneelle, opiskelujen harjoittelujaksoksi tai alasta kiinnostuneille ja voi olla osa-aikainen tai sovitun mittainen projektimuotoinen jakso.

Harjoitttelusta maksetaan palkkaa ja oikean tyypin löytyessä myös jatkotyöt ovat mahdollisia. Harjoittelun ajankohta, työaika ja -pituus neuvotellaan yhdessä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin laita vapaamuotoinen hakemus: kati.kokkonen@raikua.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Lisätiedot sekä kyselyt Katilta sähköpostilla tai soittamalla 050 326 0169